Cocktails maken > Aperitief cocktails maken

Aperitief cocktail maken met Cinzano Bianco 1757.

24 August 2016, gepost in categorie Cocktails maken > Aperitief cocktails maken

ingredienten
  • Cinzano Bianco 1757
  • 5 cl
  • Suze
  • 2 cl
  • Vlierbloesemsiroop
  • 1,5 cl
  • Pompelmoessap
  • 1,5 cl
  • Citroensap
  • 1,5 cl
  • Suikersiroop
  • 1 cl
  • Soda
  • Aanlengen
  • Afwerken met partje
  • pompelsmoes en takje munt.
  • Aperitief cocktail maken met *Cinzano Bianco 1757 ' The Beach Spritz'

    1. Koel uw glas voor.
    2. Doe alle ingrediënten in de shaker en shake krachtig.
    3. Strain deze in uw glas.
    4. Voeg soda toe.
    5. Werk af met partje pompelmoes en takje munt.​

    Benodigde shake - cocktail materialen:

    • Snijmes - snijplank.
    • Longdrinkglas.
    • Shaker.
    • Strainer.
    • Jigger.

     

    *Deze aperitief cocktail maken we met Cinzano 1757. Cinzano Bianco 1757 kwam in 2015 op de markt met een knipoog naar de oorspronkelijke oprichters. Alles flessen zijn genummerd en beperkt beschikbaar.

     

     

    Contact

    Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang ons gratis e-book met laatste nieuwe cocktailtrends

    Nog enkele cocktail recepten om thuis te maken.

    Tags