Nieuws

Cocktail workshop. Een mix van info, actie en fun.

02 June 2017, gepost in categorie Nieuws

Cocktail workshop op locatie.

De ‘Cocktail Competition Workshop’ is een cocktail workshop waar het fun gehalte en zelf heerlijke cocktails maken primeert, dit in een ongedwongen sfeer maar toch met de nodige info zodoende uw eigen gemaakte cocktail heerlijk smaakt.

In de eerste cocktail ronde leert iedereen een Mojito maken ( of een cocktail naar keuze/ dit in samnespraak).

Terwijl iedereen nipt van zijn eigen gemaakte Mojito/ cocktail geef ik uitleg over hoe nu een cocktail op te bouwen en te maken. Ook de verschillende shake technieken zoals builden, shaken not stirred en tal van andere cocktail tips komen hier aan bod.

In de 2de ronde gaat iedereen zelf aan de slag en proberen ze met de gegeven tips en de verschillende shake technieken heerlijke cocktails te creëren en te maken. In deze ronde is er meer dan voldoende tijd voorzien om te experimenteren. En kan iedereen zijn eigen gemaakte cocktail(s) drinken. Op het einde van de 2de cocktail ronde wensen we van elk team de ultieme cocktail om de jury te overtuigen. Bij deze hebben we dan ook de Company cocktail!

In de 3de ronde gaan we opzoek naar het beste en snelste Mojito team van het bedrijf, in deze ronde speelt zowel tijd als kwaliteit een belangrijke rol. Wie deze ronde wint krijgt de eervolle titel  ‘ Mojito team 2017’!

Uiteraard hebben we dan nog de punten samen te tellen van de verschillende cocktail rondes en hebben we het cocktail team van het bedrijf!

Hoeft het nog gezegd dat deze cocktail workshop een mix is tussen info, zelf cocktails maken, shaken en FUN?

Contact

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang ons gratis e-book met laatste nieuwe cocktailtrends

Tags