Cocktailbars - Beachbars

Gin tonic bar op je event.

14 June 2017, gepost in categorie Cocktailbars - Beachbars

Gin tonic bar, 3 concepten met Grunewald.bar

Gin tonic op events blijft populair

Met het hippe gin-tonic barmeubel, staat op amper een uur tijd jouw persoonlijke gin-tonic klaar. Meestal voorzie ik  vier verschillende gin-tonics en twee heerlijke alcoholvrije varianten, zo krijgen de gasten die geen alcohol drinken ook een V.I.P. behandeling . Heb je een specifieke vraag, laat het me weten, dan werk ik iets op maat uit. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gin tonic bar op je beursstand

Wat dacht je van een gin tonic bar op je beursstand? Weet dat beurslocaties strikte regels qua opbouw, voorbereidingen en afbouw hanteren. Dankzij de velen jaren ervaring met beursevents, ken ik het reilen en zeilen van deze locaties en ken ik de logistieke aanpak en de inschatting van de drankvoorraad. Zo komen je klanten en prospecten nooit zonder lekker drankje te zitten.
 

 

 

 

 

 

 

Gin-tonic cocktailworkshop


Wil je ook zelf fun beleven met het maken van je eigen drankje? Kies dan voor een gin-tonic cocktailworkshop. Die start met een gin-tonic 'perfect serve', volgens de regels van de kunst. Al snel merk je dat aan een vakkundige gin-tonic heel wat meer aan te pas komt dan enkel gin en tonic. Je leert alles over gin en de combinatie van deze heerlijke drank met andere ingrediënten. En je maakt je eigen gin cocktail, met assistentie van 'the bartender'. En wie weet, win jij de eerste prijs in de zoektocht naar de ultieme gin cocktail.

 
 
Door alle cocktail events zelf uit te voeren heb ik weinig structurele kosten en biedt ik daarom steeds concurrentiële prijzen.
Je mag  binnen de 24 u een uitgewerkte offerte verwachten, geen standaard fiche, maar duidelijke info, visueel ondersteunend, zo breng ik het hele verhaal alvast tot leven.
 
Ook nog dit, met Grunewald.bar ontving ik onlangs het felbegeerde 'eventplanner.be /.nl Certificate of Excellence' tijdens de 'Get Inspired Network Night'. Deze award is een mooie beloning op mijn jarenlange inzet en onafgebroken streven naar originele formules, correcte prijzen en betrouwbaarheid. 
 
Kortom, Bij Grunewald.bar geen stress noch op de baan noch aan de bar
 

Contact

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang ons gratis e-book met laatste nieuwe cocktailtrends

Tags